3 бр. Пилешки гърди
зехтин или олио, за задушаване на продуктите, по ваш вкус
3, 4 главички шалот лук, ако нямате може да използвате воден или обикновен
1 суп. л. настърган джинжифил
1 к.л къри
3 чушки, зелена, жълта и червена
1 шепа аспержи
2 моркова
малко варена царевица
1 китка броколи
2 стръка зелен лук за поръсване
соев сос на вкус
Приготвяне
Нарязваме месото и зеленчуците. В дълбок тиган или поставяме мазнината и задушаваме месото докато се изпари водата която се получава. Добавяме джинджифила, кърито и соевият сос, а след това останалите зеленчуци. Задушаваме около 10 мин. След като оттеглим от котлона подправяме с нарязаният зелен лук и при нужда добавяме още малко соев сос.
Няма коментари:
Публикуване на коментар